Lunchmeny vecka 43
Alternativ 1:
Kåldolmar med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt (F-Ä)
Alternativ 2:
Chorizo med potatismos, gurkmajo och senap (F-Ä)
Vegetarisk:
Rödbetsbiff med kokt potatis och kall pepparrotssås (Ä)
Sallad:
Grekisk sallad, dressing (L-A)
Alternativ 1:
Köttfärslimpa med kokt potatis och svampsås (F-Ä)
Alternativ 2:
Kycklingbröst med wokgrönsaker, ris och rostad vitlökssås (-)
Vegetarisk:
Grönsaksbullar med stekt ris och sweet chili yoghurt (Ä)
Sallad:
Kycklingsallad med currydressing (Ä)
Alternativ 1:
Dansk fläskkotlett med kokt potatis, rödkål och gräddsås (F)
Alternativ 2:
Havets wallenbergare med potatismos, skirat smör och gröna ärtor (G-Ä)
Vegetarisk:
Rödbetsbiff med kokt potatis och kall pepparrotssås (Ä)
Sallad:
Kebabsallad med vitlöksdressing (Ä)
Alternativ 1:
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor (F-Ä
Alternativ 2:
Krämig kycklingsoppa med pasta (G)
Vegetarisk:
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor (Ä)
Sallad:
Tonfisksallad (L-Ä)
Alternativ 1:
Fläskfilé med stekt potatis, bearnaise, rödvinssås och haricotsverts (F-G-Ä
Alternativ 2:
Stillahavsspättafile med kokt potatis, tomat och fänkålssås (-)
Vegetarisk:
Schnitzel med stekt potatis, bearnaisesås och haricotsverts (Ä)
Sallad:
Cesarsallad, dressing (G-Ä)
Sallad: Vi har en dagens sallad varje dag.
Veckans pasta: Ost och skinka (G-L-F)
L=Innehåller LAKTOS
G=Innehåller GLUTEN
Ä=Innehåller ÄGG
F= Innehåller FLÄSK
(-) =Laktosfri/Glutenfri/ Äggfri