Kontakta oss

Ring eller maila till oss om ni har några frågor eller vill göra en bokning. Kontakta oss gärna via kontaktformuläret som finns här, så återkomer vi så fort vi kan. Tack!
Vi finns här för er.

Telefonnr: 035-70120
Vardagar mellen kl 08:00 - 16:00
E-post: info@restaurangkarl.se

Välkommna önskar
Kim och Hai

Kontaktformulär

* Obligatoriska fält vi behöver för att kontakta dig!
Ja jag samtycker

SAMTYCKE
Allmänna dataskyddsförordningen är en ny EU-förordning som ska stärka skyddet av personuppgifter för privatpersoner i hela EU. Jag godkänner att Restaurang Karl lagrar mina personuppgifter för att kunna besvara min förfrågan eller beställning. Dina personuppgifter sparas bara så länge det behövs för att fullgöra avtalet. Restaurang Karl delar inte dina personuppgifter med tredjepart” eller motsvarande. Jag kan när som helst ändra mitt samtycke genom att klicka på länken "Radera" som finns i mailet, skicka e-post till info@restaurangkarl.se eller ringa oss på 035-701 20. Du får en bekräftelse/kopia på mailet du skickat till Restaurang Karl.
Prenumerera på veckans lunchmney via mail från Restaurang Karl!
Jag godkänner att Restaurang Karl lagrar min epostadress för att kunna skicka nyhetsbrevet med veckans lunchmeny som kommer ut en gång per vecka. Jag kan när som helst ändra mitt samtycke genom att klicka på länken "Avregistrera" som finns i nyhetsbrevet, skicka e-post till info@restaurangkarl.se eller ringa oss på 035-701 20.
Ja jag samtycker, skicka mig lunchmeny via e-post!


Hitta till oss