Catering - Ni ringer vi kör!

Kontakta oss om ni behöver hjälp med maten till er fest. Vi fixar det mesta. Allt ifrån frallor till frukostmötet till att ta hand om hela tillställningen med mat, personal och uppdukning. Vill ni ha en kock på plats eller hjälp med serveringen som tar hand om hela eventet så löser vi det.
Nedan har ni några menyförslag att välja på. Kontakta oss gärna om ni har andra önskemål. Behöver ni en lokal för eran tillställning så går det att abonnera restaurangen. Kontakta oss för ett offert.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. Och har därför utfört olika åtgärdar för att du som gäst skall kunde besöka oss på ett säkert sätt. Tillsammans kan vi hjälpas åt för att minimera risken för smittspridning.

Karls kalla buffé

Chilimarinerad kycklingfilé, Fläskfilé med örtpesto Ugnsbakad lax, romsås, Potatissallad, Grönsallad, Ananas, Melon, Druvor, Pastasallad, Brieost, ädelost, smör, bröd.

Pris 275 kr/person

Karls lilla buffé

Chilimarinerad kycklingfilé, Rostbiff, Potatissallad, Grönsallad, Ananas, melon, druvor, Brieost, Smör, bröd.

199 kr/person

Förslag på varmrätter

Fläskfilé Charlemange, potatisgratäng, grönsallad.

170 kr/person


Ugnsbakad lax, romsås, kokt potatis, grönsallad, sparris och gröna ärtor.

Kontakta oss för menyprisimage1 buffé
image2 buffé
image3 buffé

CATERING Ring 035-701 20 för info

Vi ordnar maten till student, examen, födelsedagsfesten och andra festligheter och sammankomster! Avhämtning eller catering. Gäller för både företag och privatpersoner. Minsta antal för att beställa catering är 20 personer. Utkörning 300 kr