Catering - Ni ringer vi kör!

Kontakta oss om ni behöver hjälp med maten till er fest. Vi fixar det mesta. Allt ifrån frallor till frukostmötet till att ta hand om hela tillställningen med mat, personal och uppdukning. Vill ni ha en kock på plats eller hjälp med serveringen som tar hand om hela eventet så löser vi det.
Nedan har ni några menyförslag att välja på. Kontakta oss gärna om ni har andra önskemål. Behöver ni en lokal för eran tillställning så går det att abonnera restaurangen. Kontakta oss för ett offert.

Karls kalla buffé

Chilimarinerad kycklingfilé, Örtmarinerad fläskfilé, Ugnsbakad lax, romsås, Potatissallad, Grönsallad, Ananas, Melon, Druvor, Pastasallad, Brieost, ädelost, smör, bröd.

Pris 175kr/person

Karls lilla buffé

Chilimarinerad kycklingfilé, Kassler, Potatissallad, Grönsallad, Brieost, melon, druvor, Smör, bröd.

125kr/person

Sommarbuffé

Honungs- och chiliglaserade kamben, Barbequekyckling och chorizospett, Potatisgratäng, Paj med salami och brie, Coleslaw, Barbequesås, Grönsallad, Melonsallad, Brieost och druvor.

155kr/person


Italiensk buffé

Salvia- och citronmarinerad kyckling, Lufttorkad skinka med hyvlad parmesan och pinjenötter, Fläskfilé med pesto, Salami, Pastasallad med soltorkade tomater, rödlök och kronärtskocka, Paj med gorgonzola, Rostade marinerade grönsaker, Caprese, Marinerade oliver, Focaccia med oliver och rosmarin,

195kr/person

Förslag på varmrätter

Fläskfilé Charlemange, potatisgratäng, grönsallad.

145kr/person


Ugnsbakad lax, romsås, kokt potatis, grönsallad, sparris och gröna ärtor.

145kr/person

Smörgåstårta

Finns med 6 – 10 och 15 bitar. Välj mellan:
Lax & räkfyllning
Garneras med lax, räkor och ägg.
Skinkfyllning
Garneras med skinka, ost och köttbullar.

65kr/biten

Andra alternativ görs efter önskemål, begär offert.


image1 buffé
image2 buffé
image6 buffé
image4 buffé

CATERING Ring 035-701 20 för info

Vi ordnar maten till student, examen, födelsedagsfesten och andra festligheter och sammankomster! Avhämtning eller catering. Gäller för både företag och privatpersoner. För utkörning minst 10 portioner.